Η εταιρεία

spices on a tablecloth

“Τα ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ δημιουργήθηκαν το 1997 και έκτοτε αναπτύσσονται συνεχώς με επιτυχία στην παραγωγή Ελληνικών και Μεσογειακών ετοίμων παραδοσιακών γευμάτων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη B’ βιομηχανική περιοχή Βόλου.

Η παραγωγική μας διαδικασία είναι σύμφωνη με τους αυστηρότερους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001: 2008-EN ISO 22000:2005. Η διαδικασία περιέχει αναλυτικές αναλύσεις όσον αφορά τις αγορές, την παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο και τις παραδόσεις.

Από το 2002 είμαστε οι αποκλειστικοί προμηθευτές ιδιωτικής ετικέτας ατομικών κατεψυγμένων γευμάτων για την εταιρεία ΑΒ-Βασιλόπουλος καθώς και άλλων διαφόρων εταιρειών πανευρωπαϊκά.                       

Σχετικά με εμάς


Η αποστολή μας είναι η κάλυψη των αναγκών προς τους πελάτες μας και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων. Πιστεύουμε ότι η ευελιξία στην παροχή των υπηρεσιών μας καθώς και η παροχή εξαιρετικής ποιότητας ετοίμων κατεψυγμένων σπιτικών γευμάτων μας χαρακτηρίζει. Η έμπνευσή μας έχει σαν οδηγό την ισορροπημένη Μεσογειακή κουζίνα και δίαιτα.

Το όραμά μας είναι η καθιέρωση και η διάκριση σαν μία από τις καλύτερες εταιρείες δημιουργίας ετοίμων κατεψυγμένων γευμάτων προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παράλληλα μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος προμηθεύοντας το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων υλών από τοπικούς παραγωγούς. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε τον άμεσο έλεγχο της ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων μας.

Ο σκοπός μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας έτοιμα γεύματα όσο το δυνατόν πιο κοντά στην σπιτική κουζίνα και ταυτόχρονα να καλύπτουμε τις διατροφικές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών. Προσπαθούμε να αναλύουμε και να προβλέπουμε τις διατροφικές τάσεις σε καθημερινή βάση διατηρώντας τα προϊόντα μας υγιεινά χωρίς ποιοτικούς συμβιβασμούς.

Οι άνθρωποί μας

σεφ που ποζάρει

Θεωρούμε το εργατικό δυναμικό της εταιρείας σαν το μεγαλύτερο κεφάλαιο. Αποτελεί προέκταση της οικογένειας και αυτός είναι και ο λόγος που συμβαδίζουμε μαζί για πολλά χρόνια. Όλο το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο, με πολύχρονη εμπειρία, υπευθυνότητα σεβόμενοι τόσο την εταιρεία όσο και τους πελάτες της. Καθημερινά παράγουν τα καλύτερα προϊόντα για εσάς και τους πελάτες σας. Με σεβασμό στο εργατικό δυναμικό αξιολογούμε τις απόψεις τους σε καθημερινή βάση και τις εφαρμόζουμε όταν τις κρίνουμε χρήσιμες.

σεφ που κόβουν τρόφιμα

Προτιμάμε να αγοράζουμε τις πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα, κερδίζοντας δίκαια την φήμη μεταξύ των παραγωγών ότι είμαστε δίκαιοι αλλά απαιτητικοί κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Πιστεύουμε σε σταθερές συνεργασίες με τους προμηθευτές και τους ενθαρρύνουμε να πράττουν τα μέγιστα για να διατηρούν υψηλή ποιότητα με το χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

φύλλα δένδρου

Περιβάλλον & Κοινωνική Ευθύνη

Καθημερινά προσπαθούμε να εργαζόμαστε σωστά. Σωστά για τους πελάτες μας, για τους γεωργούς μας, την οικογένεια μας για τον πλανήτη μας. Κανένα από τα προϊόντα μας δεν περιέχει γεννητικά μεταλλαγμένες πρώτες ύλες. Προσπαθούμε να ανακυκλώνουμε ότι είναι δυνατόν. Όλοι μας γνωρίζουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που έχουν τα εργοστάσια στο περιβάλλον. Θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος αυτού.

Οι πελάτες μας

Τα προϊόντα μας έχουν καθιερωθεί στην αγορά των σούπερ μάρκετ, HO.RE.CA, κερδίζοντας την αποδοχή τους.  Λόγω του επαγγελματισμού μας, της φροντίδας και της προσοχής που επιδεικνύουμε στην παραγωγή των προϊόντων μας καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους αυξάνοντας το κέρδος τους και παράλληλα κρατώντας τους πελάτες τους ικανοποιημένους.

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Αυστρία και Κύπρο.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο