Η εταιρεία

Η ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ από το 1997 μέχρι σήμερα, διαγράφοντας μία ανοδική και επιτυχημένη πορεία, έχει ως αντικείμενο την παραγωγή Ελληνικών Παραδοσιακών Φαγητών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

H έδρα μας βρίσκεται στη Β’ ΒΙ.ΠΕ. ΒΟΛΟΥ (Βιομηχανική Περιοχή) και διαθέτει μία υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα η οποία αποτελείται από μία εξοπλισμένη κουζίνα, αυτόματη γραμμή παραγωγής και τυποποίησης, χώρους παραλαβής και αποθήκευσης ξηρού και νωπού φορτίου, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους κατάψυξης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι άνθρωποί μας αποτελούν για την εταιρία μας τη βασικότερη επένδυση.

Σήμερα απασχολούνται εξειδικευμένα άτομα με βαθειά γνώση του αντικειμένου, μακροχρόνια εμπειρία, σεβασμό στον πελάτη και υπευθυνότητα, παράγοντας καθημερινά το καλύτερο για εσάς και τους πελάτες σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η παραγωγή μας γίνεται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές κοινοτικές προδιαγραφές και εφαρμόζει το σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας με το πρότυπο ISO 9001: 2008-EN ISO 22000:2005. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική μελέτη του καθορισμού Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) των διαδικασιών της Αγοράς, της Παραγωγής, του Ποιοτικού Ελέγχου και της Παράδοσης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η εταιρία διαθέτοντας δύο γραμμές παραγωγής, παράγει κατεψυγμένα έτοιμα και ημιέτοιμα φαγητά σε συσκευασίες CATERING για το FOODSERVICE και Ατομικής Μερίδας καθώς και Ιδιωτικής Ετικέττας – PRIVATE LABEL.

Η δεύτερη γραμμή παράγει νωπά (φρέσκα) φαγητά σε προστατευμένη ατμόσφαιρα (M.A.P).

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Από το 2002, παράγουμε κατά αποκλειστικότητα όλα τα έτοιμα κατεψυγμένα φαγητά ιδιωτικής ετικέτας σε ατομικές μερίδες του ομίλου Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και για τις Ζεστές Γωνιές-Μαγειρεία, και πολλών άλλων εταιρειών του χώρου.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Χάρη στον επαγγελματισμό και στην ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα για παραγωγή παραδοσιακών γεύσεων, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του χώρου της μαζικής εστίασης, όπως Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Μονάδες Catering, Τροφοδοσίες Κλειστών Αγορών, Μονάδες Μαζικής Εστίασης-Δεξιώσεων, Κυλικεία,  Κλινικές κ.λ.π., προμηθεύοντάς τους με πιστοποιημένα προϊόντα ανώτερης ποιότητας, παρέχοντας μοναδική ευκολία στη διαχείρηση των μερίδων φαγητού ανά πελάτη με ταυτόχρονη μείωση του κόστους και του χρόνου παρασκευής.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Από το 2003 εξάγουμε τα προϊόντα μας σε Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία και Γερμανία, προσφέροντας στους πελάτες του εξωτερικού τη γευστική εμπειρία της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΟΡΑΜΑ

Αποστολή μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους επαγγελματίες και όραμά μας η καταξίωση ως μία από τις πρώτες εταιρίες παραγωγής έτοιμων φαγητών που προσφέρουν υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης, με έμπνευση και σεβασμό στην Ελληνική γευστική παράδοση ακολουθώντας παράλληλα τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε γρήγορες και ποιοτικές λύσεις στους επαγγελματίες σύμφωνα με τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, εφάμιλες των σπιτικών φαγητών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο